Blistavo beli zubi pomoću tretmana sa Zoom lampom

Blistavo beli zubi pomoću tretmana sa Zoom lampom po akcijskoj ceni.AKCIJA
  • Ordinacijsko beljenje zuba obe vilice sa Zoom lampom koja aktivira Zoom gel za beljenje zuba i omogućava da u roku od samo sat vremena značajno unapredite izgled Vašeg osmeha.
Izbeljivanje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje belja. Beljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj ceni doći do prelepih belih zuba, a kod nas možete iskoristiti i akciju koja je trenutno u toku.

 Lasersko beljenje zuba je polučasovna procedura koja odmah daje rezultate. Posle laserskog izbeljivanja zuba nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha! 

Izbeljivanje Zoom lampom je najtraženije profesionalno izbeljivanje zuba. Klinički je dokazano da ova lampa, za 45 minuta može izbeleti zube i do pet nijansi. Ujedno predstavlja i najbrži način za stvaranje svetlijeg osmeha i zdravijeg izgleda.

Tretman profesionalnog izbeljivanja zuba se sastoji u nanošenju zaštinog gela na bazi vodonik peroksida, na desni, koji se potom, zoom lampom prosvetljuje u tri sesije po 15 minuta.

Pozitivna strana ordinacijskog izbeljivanja je što nakon samo 45 minuta dobijate nekoliko nijasni svetlije zube.

Usled visoke koncentracije vodonik peroksida u gelovima, oguća je određena osetljivost zuba nakon terapije.