PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom – akcija 2 regije lica +1 regija lica GRATIS

PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom – akcija 2 regije lica +1 regija lica GRATIS – AKCIJA

Ponuda obuhvata: 

  • PRP tretman (2 regije lica + jedna regija lica gratis) podmlađivanja krvnom plazmom (tretman radi doktorka)
Krv se vadi u laboratoriji Zdravlje i plaća se u laboratoriji 700 din
Matične ćelije čine to svaki dan tokom celog našeg života. A upravo to radi i PRP tretman.
Ova terapija je poznata i kao PRP tretman podmlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Ovom terapijom (platelet rich plasma) se u kožu čoveka ubrizgava njegova sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. PRP tretman na prirodan način podstiče stvaranje kolagena, obnavlja volumen istanjene kože i stvara nove krvne sudove.
Šta je PRP tretman krvnom plazmom?

Šta je PRP tretman krvnom plazmom?

Krvna plazma bogata trombocitima se više od trideset godina uspešno koristi u ortopediji i kardiologiji za procese bržeg zarastanja tkiva. Nakon toga, PRP plazma tretman je počeo da se koristi i u estetskoj dermatologiji zbog mnogobrojnih lekovitih faktora koje dobijeni serum sadrži.

PRP metoda podmlađivanja matičnim ćelijama je potpuno prirodna metoda aplikovanja sopstvene krvne plazme bogate trombocitima u tkivo pocijenta. Dobija se centrifugiranjem krvi, a serum koji se injektira u kožu je pun trombocita kojih ima i do četiri puta više nego što je uobičajeno.

Trombociti su poznati i po svojoj važnosti u zgrušavanju krvi, ali sadrže i brojne faktore rasta i bioaktivne proteine koji utiču na regeneraciju tkiva i podmlađivanje.

Trombocitni faktori rasta i matične ćelije pomažu stvaranje novog kolagena i krvnh sudova, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu i poništavaju znake starenja. Oni imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože.

Indikacije i problemi koji se tretiraju PRP metodom su:

– Umoran izgled lica i podočnjaci
– Fine linije i bore
– Starenje i opuštena koža
– Ožiljici od akni
– Tanka i proređena kosa
– Loša tekstura kože i loš ten
– Nepravilnosti na koži
– Proširene pore na licu
– Opuštena kože vrata i dekoltea