ExtraPopusti ZakaziMi

Uslovi korišćenja

Pravila i uslovi

Dobrodošli na www.mojidoktori.rs.  Molimo vas da pročitate pravila i uslove korišćenja u nastavku:

Korišćenjem internet stranica www.mojidoktori.rs smatra se da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima korišćenja / Uslovima prodaje / Izjavom o poverljivosti podataka. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da ne koristite ovu internet stranicu.
 

Uslovi korišćenja odnose se na korišćenje internet stranica www.mojidoktori.rs od strane korisnika. Svakim daljim korišćenjem ovih Internet stranica nakon upoznavanja sa Uslovima korišćenja, smatra se da su korisnici saglasni sa ovde navedenim uslovima i pravilima i da pristaju na korišćenje Internet stranica u skladu sa tim uslovima.

 

ANDI M, kao autor,vlasnik i menadžer sajta www.mojidoktori.rs, zadržava pravo izmene i dopune sadržaja ovog sajta, što uključuje i izjavu o privatnosti i Pravila i Uslove korišćenja, u bilo kom trenutku, bez prethodne najave.

 

Politika u vezi sa vraćanjem robe i povraćajem novca za poručene proizvode

Proizvodi koji ne odgovaraju specifikacijama navedenim u ponudi / opisu proizvoda mogu se vratiti jedino ponuđaču / Prodavcu, uz navedene informacije o prirodi i stepenu nepoklapanja sa specifikacijama. Troškove transporta snosi korisnik / Kupac, osim ukoliko u opisu ponude nije drugačije navedeno. www.mojidoktori.rs neće ni u kom slučaju snositi troškove transporta proizvoda kupljenih na portalu, a sva pitanja vezana za troškove dostave ili vraćanje robe biće prosleđena direktno ponuđaču / Prodavcu.

 

Autorska prava

Autor sajta poseduje sva zagarantovana prava u tom svojstvu. Sadržaj sajta (tekstovi, opisi proizvoda i usluga, tehničke karakteristike i slike) su u vlasništvu ANDI M i proizvođača ili distributera ponuđenih proizvoda i usluga. www.mojidoktori.rs ne preuzima odgovornost za sadržaj opisa proizvoda objavljenog na portalu. Svi zaštitni znakovi i logotipi su u vlasništvu autora portala ili nosioca dozvole i nemate dozvolu da ih kopirate ili koristite na bilo koji način.

 

Prava i obaveze

Preko portala www.mojidoktori.rs ,pravna lica, prodaju robu i usluge na teritoriji Republike Srbije,prodaja se vrši u promotivnom obliku koji se zasniva na odobravanju popusta na redovnu cenu robe ili usluga ponudjača.Obaveza internet stranice „www.mojidoktori.rs“ je da po najvišim standardima poslovanja organizuje i vodi promotivnu prodaju

 

Objavljivanje informacija o robi ili uslugama na portalu ne predstavlja ponudu portala www.mojidoktori.rs.

 

Kupon na usluge, robu/proizvode korisnik plaća putem poštanskih uplatnica ili na drugi elektronski način i oslobadja firmu ANDI M od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi sa ovakvim načinima plaćanja za koju ANDI M nije odgovoran.

 

Kupljeni kupon možete zameniti za usluge/proizvode koje partner nudi putem internet portala www.mojidoktori.rs.

 

Partner preuzima punu odgovornost za preuzimanje kupona.

 

>Kupon glasi na ime i prezime kupca..

 

>Kupon ima svoj rok važenja i ukoliko korisnik ne iskoristi kupon na uslugu/proizvod u datom vremenskom periodu, ni ANDI M ni poslovni partner nisu dužni da Korisniku vrate novac,osim u slučaju ostvarivanja prava na obostrani raskid.

 

Zabranjena je trgovina, kopiranje ili falsifikovanje kupona. >Kupon važi samo do datuma označenog na istom.

 

Poslovni partner garantuje isporuku robe na teritoriji Srbije u navedenom roku od momenta rezervacije.

 

Za svaku pojedinačnu kupljenu robu/uslugu ANDI M u ime ponudjača izdaje potvrdu u obliku kupona na ime kupca koji ga identifikuje pred ponudjačem, i daje mu pravo da potražuje kupljenu robu ili uslugu tokom roka važenja promotivne ponude. Ukoliko kupac ne iskoristi kupljenu robu ili usluge u roku važenja promotivne ponude koji je istaknut na samoj ponudi, ponudjač nije dužan da kupcu vrati novac.

 

Informacije za posetioce Sajta

Usluge mojidoktori namenjene su isključivo fizičkim licima. Web sajt mogu koristiti fizička lica starosti 18 godina i preko. Lica starosti između 16 i 18 godina mogu koristiti sajt jedino uz saglasnost roditelja ili staratelja koji se moraju složiti sa važećim pravilima i uslovima korišćenja sajta. Lica mlađa od 16 godina ne mogu koristiti sajt.Prilikom registracije na sajt mojidoktori.rs strogo je zabranjeno unositi lažne podatke.

 

Ograničenje odgovornosti:

ANDI M nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu u vezi sa korišćenjem portala.

Ukoliko kupac prilikom kupovine kupona dobije netačnu informaciju ili dođe do nesporazuma između kupca i firme Andi M u čijem je vlasništvu sajt extrapopusti.rs, i kupac nije u mogućnosti da kupon iskoristi, firma ANDI M je dužna da kupcu vrati uplaćeni novac za kupljeni kupon u punom iznosu bez dodatnih troškova i ne snosi dodatnu odgovornost.

 

Garancija

Autor ne garantuje da sajt, serveri na kome se hostuje ili email poruke od www.mojidoktori.rs ne sadrže računarske viruse ili drugi potencijalno škodljiv softver. Posetilac koristi www.mojidoktori.rs na sopstveni rizik, a ANDI M ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu korišćenjem/posećivanjem portala

 

Sigurnost

Prilikom korišćenja portala, korisnik je sam odgovoran za zaštitu podataka koji omogućavaju pristup nalogu, poput korisničkog imena i lozinke, a takođe snosi odgovornost za postupke na portalu dok je u svom nalogu. Ukoliko smatraš da je poverljivost tvojih podataka za pristup nalogu ugrožena iz bilo kojih razloga, odmah obavesti ANDI M o tome.

 

Zaštita podataka:

ANDI M stavlja veliku opreznost na zaštitu Vaše privatnosti. Zbog toga se obavezujemo da čuvamo Vaše lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009). Podaci o Korisnicima se koriste isključivo u svrhu kupovine robe koja se reklamira putem veb sajta što uključuje slanje komercijalnih poruka Korisnicima, obradu uplatnih naloga, dostavljanje neophodnih podataka partnerima i dostavljanje robe. Pristupanjem i korišćenjem sajta www.mojidoktori.rs pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija navedenih u ovoj izjavi.

 

Završne odredbe:

Za sve pravne sporove koji mogu da nastanu vezano za korišćenje internet stranice www.mojidoktori.rs nadležan je sud u Beogradu.

 

Registracijom / otvaranjem korisničkog naloga na internet stranici www.mojidoktori.rs smatra se da je korisnik ove uslove korišćenja u celini pročitao.


www.mojidoktori.rs
www.mojidoktori.rs/blog
ponuda@mojidoktori.rs
Poručite kupon telefonom
064/08 111 85
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2016 mojidoktori.rs

Newsletter

Prijavite se za najpovoljnije i najnovije ponude!

MojiDoktori svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne lekarske usluge uz popuste do 70%.

fizikalna medicina, laboratorije, ultrazvuk, ginekologija, kardiologija, urologija, hirurgija i estetska hirurgija, orl, stomatologija ...

MojiDoktori ima dnevne ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš.

visa card logo
verified by Visa    Master Card Secure Code
Banka Intesa logo