ExtraPopusti MojiDoktori

Za poslovne partnere

 

Ukoliko želite da predstavite svoj proizvod/uslugu ili želite da poboljšate svoje poslavanje na pravom ste mestu. Ovaj vid marketinga Vam omogućava potpuno besplatnu reklamu za Vašu firmu koja može trajati onoliko dugo koliko ste Vi zainteresovani za istu. Marketinška kampanja je zamišljena tako da reklamiramo Vašu firmu i Vašu uslugu/proizvod i zavisno od usluge/proizvoda biramo ciljnu grupu. Na ovaj način će i broj Vaših kupaca biti veći. Reklamu o uslugama ili proizvodima koje nudi Vaša firma šaljemo na mailing listu hiljade korisnika, a pored toga Vaša reklama će se videti i na najpopularnijim društvenim mrežama kod nas Facebook,twitter,google+ i druge.

Za više informacija o ovom načinu reklamiranja možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem maila na kontakt@extrapopusti.rs  ili na brojeve telefona:

011/37-51-352

065/32-06-220

Predsavitćemo korisnicima sve ono što nudite!

Promovisaćemo Vašu firmu potpuno besplatno!

Reklama je neograničena na našem web portalu!

Najbolji način da privučete nove klijente i da povećate prodaju!

Pošaljite nam ponudu

Ako želite neku od usluga iz Vašeg poslovanja ponuditi velikom broju korisnika putem MojiDoktori  ili ako biste želeli da saznate više o tome kako poslujemo, javite nam se na kontakt@extrapopusti.rs  ili telefonom. Naši prodajni predstavnici javiće Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ko koristi MojiDoktori.rs?

MojiDoktori ima veliku i traženu potrošačku publiku do koje je teško dopreti koristeći tradicionalno oglašavanje. Naši korisnici su većinom mlade, edukovane i dinamične osobe koje vole dobre prilike i provode. 

ExtraPopusti služi korisnicima kao pouzdan vodič za nova i zanimljiva iskustva zato poklanja posebnu pažnju kvalitetu usluga u svojoj dnevnoj ponudi. Zbog privlačnih ponuda i atraktivnih popusta dnevne posete stranicama MojiDoktori broje se u nekoliko hiljada. Svi posetioci će videti Vašu ponudu, a neki od njih postaće i Vaši novi klijenti. Istraživanje je pokazalo da veliki broj MojiDoktori potrošača postaju redovni kupci naših poslovnih partnera.  

Istovremeno, MojiDoktori  korisnici dalje šire vest o Vašim uslugama koristeći internet, email, SMS, Facebook i ostale društvene mreže .


www.mojidoktori.rs
www.mojidoktori.rs/blog
ponuda@mojidoktori.rs
Poručite kupon telefonom
064/08 111 85
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2016 mojidoktori.rs

Newsletter

Prijavite se za najpovoljnije i najnovije ponude!

MojiDoktori svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne lekarske usluge uz popuste do 70%.

fizikalna medicina, laboratorije, ultrazvuk, ginekologija, kardiologija, urologija, hirurgija i estetska hirurgija, orl, stomatologija ...

MojiDoktori ima dnevne ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš.

visa card logo
verified by Visa    Master Card Secure Code
Banka Intesa logo