POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

Za poslovne partnere

Ukoliko želite da predstavite svoj proizvod/uslugu ili želite da poboljšate svoje poslavanje na pravom ste mestu. Ovaj vid marketinga Vam omogućava  reklamu za Vašu firmu koja može trajati onoliko dugo koliko ste Vi zainteresovani za istu. Marketinška kampanja je zamišljena tako da reklamiramo Vašu firmu i Vašu uslugu/proizvod i zavisno od usluge/proizvoda biramo ciljnu grupu.

Na ovaj način će i broj Vaših kupaca biti veći. Reklamu o uslugama ili proizvodima koje nudi Vaša firma šaljemo na mailing listu hiljade korisnika, a pored toga Vaša reklama će se videti i na najpopularnijim društvenim mrežama kod nas Facebook,twitter i druge.

Za više informacija o ovom načinu reklamiranja možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem mejla na ponuda@mojidoktori.rs

ili na brojeve telefona:

066 54 20 809

Predsavitćemo korisnicima sve ono što nudite!

Promovisaćemo Vašu firmu potpuno besplatno!

Reklama je neograničena na našem web portalu!

Najbolji način da privučete nove klijente i da povećate prodaju!

Pošaljite nam ponudu

Ako želite neku od usluga iz Vašeg poslovanja ponuditi velikom broju korisnika putem Mojidoktori  ili ako biste želeli da saznate više o tome kako poslujemo, javite nam se na ponuda@mojidoktori.rs  ili telefonom. Naši prodajni predstavnici javiće Vam se u najkraćem mogućem roku.

www.mojidoktori.rs
ponuda@mojidoktori.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
 © 2015 mojidoktori.rs

www.mojidoktori.rs/blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

MojiDoktori.rs svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... MojiDoktori ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš