Extra paket briseva za žene

Extra paket briseva za žene ( CHLAMIDIA, UREAPLASMA, MYCOPLASMA, cervikalni, vaginalni bris, bakterijska vaginoza) + 20% popusta na sve druge analize

Extra paket briseva za žene

SIM LAB laboratorija na 2 lokacije u gradu izdvojila se sa najviše pohvala na profesionalnost, ljubaznost osoblja i stručnost u radu! To su razlozi da brigu o zdravlju prepustite baš njima!

Odvojte malo vremena da uradite analize vaginalnog sekreta i analize na opasne a sve češće prisutne bakterije koje mogu izazvati od manjih nelagodnosti (peckanje, svrab,  pojačan sekret, neprijatan miris) do većih problema (infekcija) koje mogu uzrokovati neplodnost pa čak i trajni sterilitet!

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Tel: 064/99-47-868

> Ova akcijska cena vazi isključivo uz kupon

> Ponuda obuhvata: Extra paket briseva za žene (CHLAMIDIA, UREAPLASMA, MYCOPLASMA, cervikalni vaginalni bris, bakterijska vaginoza) + 20% popusta na sve druge analize u laboratoriji Sim Lab!

> Kupon važi za jednu osobu

Jedna osoba može kupiti više kupona

> Radno vreme: ponedeljak – petak od 07h do 20h, subota od 07h do 14h

Kuponse može iskoristiti na dve lokacije: Cara Nikolaja Drugog 68a, Vračar ili Zrenjaninski put 42a, Krnjača!

Sa sobom poneti kupon

Laboratorije SiM LAB i SiM LAB Plus bave se laboratorijskom dijagnostikom iz oblasti mikrobiologije i medicinske biohemije. Naša mikrobiološka laboratorija nalazi se na Vračaru, u ulici Cara Nikolaja Drugog, u neposrednoj blizini Doma zdravlja Vračar i Beogradskog dramskog pozorišta. Biohemijska laboratorija nalazi se u Krnjači, na Zrenjaninskom putu, u blizini Elektrodistribucije, Mesne zajednice i Doma zdravlja Krnjača. Naši pacijenti mogu da računaju na profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Možemo se pohvaliti visokokvalifikovanim stručnim kadrom sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti laboratorijske dijagnostike. Oprema i reagensi koji se koriste u radu su sertifikovani, inovativni i prilagođeni standardima laboratorijske prakse, tako da obezbeđuju precizne, pouzdane i pravovremene rezultate.