POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Ultrazvuk abdomena i male karlice.Popusti

Ultrazvuk abdomena i male karlice.Popusti


Stara cena: 4000,00 din

Cena: 3000,00 din

Ušteda: 1000,00 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


 Ultrazvučni pregled  organa  trbuha,  i male karlice.Popusti

 Tumačenje nalaza i izdavanje izveštaja

Ultrazvučni pregled celog trbuha se radi kod sumnje na bolesti ili poremećaj funkcije organa u trbuhu i  maloj karlici kao što su bolesti jetre, žučne kese, pankreasa, bubrega, mokraćnie bešike ali i velikih krvnih sudova kao sto je trbušni deo aorte. Ultrazvučni pregled trbuha je bezbolna, neinvazivna i jednostavna metoda pregleda

Ultrazvučni pregled celog trbuha podrazumeva pregled jetre, žučne kese, pankreasa, slezine,  bubrega, mokraćnih puteva, mokraćne bešike i prostate kod muškaraca.Poseban osvrt  pri pregledu se stavlja na  merenje širine trbušne aorte, procenu stanja njenih  zidova , prisustvo suženja, proširenja(aneurizma) ili trombnih masa  kao i pojedinih njenih grana (renalne arterije).Procenjuje se prisustvo uvećanih limfnih čvorova i utvrđuje eventualno prisustvo slobodne tečnosti u trbuhu.

Za ovaj pregled je potrebna prethodna priprema  o kojoj ce pacijen t biti obavešten pri zakazivanju pregleda.Pregled radi specijalista interne medicine

Pacijent o obavljenom pregledu dobija detaljan izveštaj sa tumačenjem nalaza ali bez predloga terapije ili dopunskih ispitivanja jer se samo na osnovu ovog pregleda ne mogu doneti precizni zaključci, postaviti dijagnoza i odrediti lečenje.

Zakazivanje potrebno.

Detalji o firmi


Herz Medika - Specijalistička lekarska ordinacija

Ordinacija Herz Medika  zbog godisnjeg odmora  nece raditi u periodu od 01.do 18.06.2024. godine

Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18

Tel: 011-7708-432; 066-8025-108

Radno vreme: Pon-Pet: od 09-17h 

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi , dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno iz oblasti kardiologije I , nefrologije.

Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.mojidoktori.rs
ponuda@mojidoktori.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
 © 2015 mojidoktori.rs

www.mojidoktori.rs/blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

MojiDoktori.rs svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... MojiDoktori ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš