POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Teretana - Vođeni treninzi – 12 termina sa profesionalnim trenerom

Teretana - Vođeni treninzi – 12 termina sa profesionalnim trenerom


Stara cena: 8000,00 din

Cena: 4500,00 din

Ušteda: 3500,00 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Teretana - Vođeni treninzi – 12 termina sa profesionalnim trenerom

Vođeni trening podrazumeva vežbanje pod stručnim nadzorom trenera.Trener pravi plan treninga i demonstrira pravilno izvođenje vežbi u skladu sa vašim potrebama. Svaki polaznik u dogovoru sa trenerom utvrđuje cilj treninga na osnovu koga se izrađuje detaljan plan i program vežbi.

Treninzi mogu biti usmereni ka:

Redukciji telesne težine, povećanju snage i mišićne mase, rekreativnom vežbanju itd. Pre početka i tokom rada se vrše merenja i testiranja kako bi vežbač a i trener imali jasan uvid u postignute rezultate. Svaka tri meseca vežbači dobijaju detaljan izveštaj rad.

 

Mišići, zategnuta koža bez stomaka, opuštenih butina i masnih naslaga - lepo telo je zaista sjajan prizor! Zato početak nove sezone iskoristite za pravljenje planova za aktivno vežbanje. U veoma prijatnom ambijentu Gym & Fitness Viktorija oblikovaćete vaše telo, zategnućete mišiće, izgubiti masne naslage i biti zadovoljni sopstvenim izgledom. Treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu zaduženi su za nadzor. Njihovi stručni saveti pomoći će vam da pravilno izvodite određene vežbe, efikasno izgubite višak kilograma i masnih naslaga, kao i da formirate mišiće na željenim delovima tela.

 

Potreba za fizičkom aktivnošću vuče duboke korene iz stare Grčke I iz tadašnjih društava sa robovlasničkim udruženjem kao što su bile Sparta i Atina. Fizička aktivnost je tada imala veliki značaj i predstavljala je značajan deo tadašnjeg vaspitnog sistema. Ljudili su još onda shvatili da mogu da utiču na svoju telesnu konstituciju kao I na svoje zdravlje.

Da bi to postigli morali su da izvrše odredjeni stres na svoje telo a to su postizali treningom. Znali su da ukoliko budu trenirali, njihovo telo će biti zdravije, snažnije I izdržljivije da podnese svakodnevni stress.

 

Detalji o firmi


Gym and fittnes Viktorija

Ruzveltova 10 Zvezdara

Gym & Fitness Viktorija koji se nalazi na dve lokacije, Vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje. Prijatan ambijent teretane i fitness sale opremljen je najsavremenijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašinama (trake, steperi..). U ponudi našeg fitness kluba su različiti vidovi programa, specifičnih i prilagodljivih Vašim potrebama, koji služe za mršavljenje, rehabilitaciju i kondicionu pripremu.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.mojidoktori.rs
ponuda@mojidoktori.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
 © 2015 mojidoktori.rs

www.mojidoktori.rs/blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

MojiDoktori.rs svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... MojiDoktori ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš