ExtraPopusti MojiDoktori

  • Slana soba! 290 din za 2 tretmana za odrasle ili 3 za decu u slanoj sobi!

Slana soba! 290 din za 2 tretmana za odrasle ili 3 za decu u slanoj sobi!


Stara cena: 1200,00 din

Cena: 290,00 din

Ušteda: 910,00 din

Podelite ovu ponudu:

* Kupon ćete dobiti u roku od 5 do 35 minuta ukoliko uplatu izvršite karticom bilo koje banke.

* Kupon ćete dobiti u roku od 30 minuta ukoliko uplatu izvršite e-bankingom ili m-bankingom .

* Kupon ćete dobiti u toku dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

kartice logo

Opis ponude


Još od malih nogu shvatili smo koliko je more blagotvorno dejstvo imalo na naš organizam, a neretko su boravak u morskim predelima preporučivali i sami lekari kao deo raznih terapija. So ne samo da doprinosi poboljšanom radu respiratornog sistema, već pozitivno utiče i na ostale organe u našem telu. A dok ne odemo na more i tamo se prepustimo magičnom dejstvu soli, imamo sjajnu mogućnost da u slanoj sobi u komšiluku uradimo nešto za svoje zdravlje, ali i lepotu!
Imaš probleme sa disajnim putevima, hronične upale grla, angine, upale krajnika, upale pluća, astmu, probleme sa sinusima? Želiš da ti koža bude lepša i zdravija, da se rešiš akni i bubuljica, da ti ten bude sjajan? Želudac ti ne funkcioniše najbolje, muči te čir ili gastritis?! Osećaš umor, depresiju ili su ti mišići konstantno napeti. Terapija solju pomaže da se tretiraju svi glavni procesi u bronhijama: oticanje, zapaljenje, višak sluzi i bakterijska infekcija, jer je poznato da so ima antibakterijski efekat. Kod većine pacijenata, nakon tretmana u slanoj sobi, disajni putevi se normalizuju i simptomi nestaju. 40 minuta u slanoj sobi ima puno snažnije delovanje od 3 dana provedena na moru, jer mikročestice suvog slanog aerosola prodiru u gornje i donje disajne puteve do 90%, a sve druge inhalacije 35%. U soli se nalazi veliki broj minerala koji sadrže antialergene, obnavljaju strukturu kože, vrše detoksikaciju i usporavaju proces starenja. Mikroklima slane sobe u sadejstvu sa terapijskim svetlima i opuštajućom muzikom blagotvorno deluje na organizam. Aerosol u slanim sobama ima antibakterijska svojstva i pozitivno deluje na kompletan organizam.
 
Tretmani u slanoj sobi se preporučuju: sportistima i rekreativcima zbog povećanja fizičke sposobnosti i izdržljivosti, ali i nakon treninga radi bržeg i lakšeg opuštanja muskulature, osobama koje su izložene teškom fizičkom i psihičkom radu, osobama narušenog imunog sistema, pušačima za lakše iskašljavanje, osobama koje imaju artritis i svim ljudima koji brinu za preventivnu odbranu tela protiv bolesti.

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Ponuda obuhvata: 290 din za 2 tretmana za odrasle ili 3 za decu u slanoj sobi!

> Vaučer važi za jednu osobu

Jedna osoba može kupiti više vaučera

Tretman za odrasle traje 45 min, za decu 25 min

Tretmani za decu podrazumevaju besplatnu pratnju jednog roditelja

Radno vreme: ponedeljak - petak od 10h do 20h, subota od 12h do 20h, nedelja je neradna

Sa sobom poneti vaučer

> Kupon se može iskoristiti do: 15.12.2019

Napomena> Sve rezervisane i plaćene kupone možete videti na vašem profilu, klikom na vaše ime i prezime, u delu "Moji kuponi"

Detalji o firmi


Health slana soba

Stevana Đurđevića Trošarinca 2

Mi se nalazimo u Beogradu, na Čukaričkoj padini, u ulici Stevana Đurđevića Trošarinca 2 (kod Doma zdravlja). Nudimo Vam usluge prirodnih tretmana solima koji blagotvorno deluju na Vaše zdravlje i Vaš organizam. U našoj slanoj sobi, u prijatnom ambijentu i mirnom okruženju, uz blagodeti dejstva terapije solju sa lakoćom ćete se osloboditi stresa, napetosti, depresije. Dodatno, za Vašu potpunu relaksaciju, možemo Vam ponuditi i parcijalnu i masažu celog tela. Sve ovo čini jednu celinu koja pozitivno utiče na duh i telo i čini Vas spremnim za izazove koji Vas očekuju u svakodnevnom životu. Prirodni tretman solima za odrasle traje 40 minuta, a za decu 20 minuta. Deca vreme u slanoj sobi mogu provesti aktivno kroz igru i zabavu.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

Lokacija firme


Udaljenost od centra grada je oko 2km

Da li imaš neka pitanja u vezi sa ovom ponudom?


Dodaj komentar / pogledaj sva pitanja »

Slične ponude


www.mojidoktori.rs
www.mojidoktori.rs/blog
ponuda@mojidoktori.rs
Poručite kupon telefonom
064/08 111 85
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2016 mojidoktori.rs

Newsletter

Prijavite se za najpovoljnije i najnovije ponude!

MojiDoktori svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne lekarske usluge uz popuste do 70%.

fizikalna medicina, laboratorije, ultrazvuk, ginekologija, kardiologija, urologija, hirurgija i estetska hirurgija, orl, stomatologija ...

MojiDoktori ima dnevne ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš.

visa card logo
verified by Visa    Master Card Secure Code
Banka Intesa logo