POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

 • Kolonoskopija sa anestezijom

Kolonoskopija sa anestezijom


Stara cena: 19000,00 din

Cena: 17000,00 din

Ušteda: 2000,00 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Kolonoskopija sa anestezijom

Kolonoskopija je endoskopski pregled debelog crevai završnog dela tankog creva (donjih partija digestivnog trakta) fleksibilnim aparatom na čijem kraju se nalazi kamera koja je povezana sa monitorom preko koga lekar koji pregleda jasno uočava čitavo debelo crevo i deo tankog creva. Aparat kojim se obavlja pregled zove se kolonoskop.

Pregled traje od dvadest do četrdeset pet minuta,retko duže, ukoliko se ne sprovode terapijske procedure, sluznica se pažljivo promatra i prolikom plasiranja i prilikom izvlačenja aparata.Zbog nepriajtnosti koje se mogu javiti tokom pregleda sve češće se preporučuje da se pregled radi u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji koja ubrizgavanjem adekvatnih lekova od strane anesteziologa kroz venu omogućava da pacijent počne da spava neposredno pre početka pregleda I bude budan odmah po završetku pregleda.

Pre uvođenja u anesteziju pacijent bude pažljivo pregledan od strane anesteziologa da bi se predupredile sve eventualne komplikacije zbog postojanja nekih drugih bolesti i stanja kod pacijenta. Posle pregleda pacijent ostaje u posebnoj prostoriju uz aktivno posmatranje od strane anesteziologa.

Posle pregleda u anesteziji poželjno je da pacijent za povratak kući ima pratioca,tog dana ne može upravljati motornim vozilom i ne može obavljati svoje radne obaveze.Na osnovu ovog pregleda mogu se sa sigurnošću postaviti brojne dijagnoze i ordinirati adekvatna terapija.

 

Kada treba raditi kolonoskopiju?

 • Uvek kada preko stolice ima crvene krvi ili iz čmara izlazi sveža crvena krv ili pri brisanju čmara na papiru se primeti krv, takođe ako je stolica crna kao katran ili ugalj, a gastroskopijom je isključeno krvarenje iz gornjih delova sistema za varenje (jednjak, želudac, dvanaestopalačno crevo).
 • Promene u pražnjenju stolice – pojava proliva, odnosno učestalih mekih stolica ili zatvora ili opstipacije kada stolica postanje neredovna.
 • Ukoliko je kod vas prilikom pregleda krvne slike nađena malokrvnost (anemija) sa niskim gvozđem.
 • Ukoliko ste radili test stolice na prisustvo krvi, odnosno na prisustvo nevidljivog krvarenja iz sistema organa za varenje i test je pozitivan.
 • Ukoliko ste u porodici imali obolelog od raka debelog creva tada prvo koleno srodstva obolelog (roditelji, rođena braća ili sestre i vaša deca) moraju da urade kolonoskopiju.
 • Sve osobe starije od 45 godina bi trebale u cilju prevencije obolevanja od raka debelog creva da urade ovaj pregled iako nemaju nikakve tegobe i osećaju se zdravim.
 • Ukoliko ste prethodno radili rendgenski pregled debelog creva (irigografiju) i nađena je neka promena na debelom crevu prilikom snimanja.
 • Ukoliko imate povišenu temperaturu, bol u trbuhu i gubitak težine, a dosadašnjim ispitivanjima nisu nađeni uzroci, takođe obavezno uraditi kolonoskopiju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon odštampajte i ponesete sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 17000 RSD

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Gracia Medika

www.graciamedika.com

Koče Popovića 7, Centar

Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…).

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.mojidoktori.rs
ponuda@mojidoktori.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
 © 2015 mojidoktori.rs

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

MojiDoktori.rs svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... MojiDoktori ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš