POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Gastroskopija sa anestezijom | Popusti

Gastroskopija sa anestezijom | Popusti


Stara cena: 15000,00 din

Cena: 13000,00 din

Ušteda: 2000,00 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Gastroskopija sa anestezijom

 

Gastroskopija je endoskopski pregled gornjih delova organa za varenje. Pregled je minimalno invazivan i bezbolan.Aparat kojim se obavlja pregled se zove gastroskop, a sastoji se od dugačke, savitljive sonde koja na vrhu ima kameru.

 

Instrument kojim se obavlja pregled naziva se kolonoskop i on ima sistem sočiva, kameru i izvor svetla koji omogućavaju da se unutrašnjost creva vidi kao slika na video monitoru.

Gastroskopija nije bolan, ali je neprijatan pregled. Ona se može raditi u lokalnoj anesteziji kada se samo naprska sprej sa lokalnim anestetikom ili u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji kada pacijent spava tokom pregleda.Tokom kratkotrajne opšte anestezije prilikom gastroskopije pacijent spontano diše, a anesteziolog, lekovima koji se daju venskim putem, pacijenta uvodi u stanje sna tj kratkotrajnu anesteziju koja pacijentu obezbedjuje konfor tokom pregleda. Gastroskopijau proseku traje 15-30min zavisno od toga da li je samo dijagnostička ili je potrebno spovesti i neku intervenciju.

Tokom gastroskopije se uzima isečak tkiva koji nam pomaže da postavimo tačnu dijagnozu, a ukoliko je potrebno tokom pregleda se mogu skinuti polipi, izvaditi strano telo ili zaustaviti krvarenje. Sve vreme pregleda ono što kamera snima se prati na monitoru,a sam pacijent posle pregleda dobija video zapis ili fotografije.Poželjno je da imate pratioca na pregledu naročito ako je pregled radjen u anesteziji a2h posle pregleda možete započeti unos rashladjene hrane i napitaka.

 

Da li ste znali da je gastroskopija najbolji i najtačniji pregled  jednjaka, želuca i dvanaestopalačnog creva?

Gastroskopija je procedura koja lekaru omogućava direktan pregled gornjeg dela gastrointestinalnog (GI) trakta, koji obuhvata jednjak (deo sistema za varenje gde se odvija gutanje), želudac i duodenum (dvanaestopalačno crevo).

Lekar koji izvodi proceduru, specijalista za endoskopiju, specijalno je obučen za upotrebu endoskopa radi pregleda gornjeg GI sistema.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Kupon odštampajte i ponesete sa sobom
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 13000 RSD

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Gracia Medika

www.graciamedika.com

Koče Popovića 7, Centar

Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…).

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.mojidoktori.rs
ponuda@mojidoktori.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
 © 2015 mojidoktori.rs

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

MojiDoktori.rs svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... MojiDoktori ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš