PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom

PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom – lica ili kose–glave. Akcija

PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom bogatom trombocitima koja stimuliše formiranje kolagena, a sve u cilju što bolje revitalizacije kože lica, vrata i dekoltea.PRP tretman se može koristiti sa koktelima za mezotepiju i biorevitalizaciju.

Da li ste znali da naše telo u sebi ima mogućnost da regeneriše i leči tkivo na svim delovima kože?

Matične ćelije čine to svaki dan tokom celog našeg života. A upravo to radi i PRP tretman.Ova terapija je poznata i kao PRP tretman podmlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Ovom terapijom (platelet rich plasma) se u kožu čoveka ubrizgava njegova sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. PRP tretman na prirodan način podstiče stvaranje kolagena, obnavlja volumen istanjene kože i stvara nove krvne sudove.

Šta je PRP tretman?

Plazma terapija bogata trombocitima je oblik regenerativne medicine koja koristi sposobnosti organizma da se sam zaleči, odnosno prirodne faktore rasta koje vaše telo koristi za lečenje tkiva.

Stručnjaci PRP tretman lica preporučuju svim ljudima koje muče ožiljci na koži lica, podočnjaci, imaju vidljive tragove starenja i jednostavno žele da vrate koži hidriranost i sjaj.